ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
Πληροφορίες για τα υποψήφια νέα μέλη μας

Για να εγγραφείτε ως μέλος στον Ωρίωνα, παρακαλούμε πρώτα να μελετήσετε προσεκτικά το Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Συλλόγου μας.

Για τα Τακτικά μέλη υπάρχουν τρείς απαραίτητες προϋποθέσεις:
  α. Να είσαστε Έλληνας πολίτης.
  β. Να είσαστε κυνηγός (με άδεια κυνηγίου και μέλος αναγνωρισμένου Κυνηγετικού Συλλόγου).
  γ. Να έχετε δυνατότητα επικοινωνίας μέσω του Internet και δικό σας e-mail.

Όσοι δεν πληρούν κάποια από τις προϋποθέσεις των τακτικών μελών, μπορούν να εγγραφούν ως Εκτακτα μέλη ακολουθώντας τα ίδια βήματα. Τα έκτακτα μέλη δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες, όμως μετέχουν κανονικά σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Τα Εκτακτα μέλη γίνονται Τακτικά, όταν μεταγενέστερα αποκτήσουν όλες τις προϋποθέσεις, με απόφαση του Δ.Σ και χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση. Η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω του Internet δεν είναι απολύτως απαραίτητη για τα έκτακτα μέλη, όμως είναι πολύ χρήσιμη αφού ο Σύλλογός μας δραστηριοποιείται και επικοινωνεί κυρίως μέσω του Internet.

Το εφάπαξ τέλος εγγραφής στον Ωρίωνα είναι 20€. Η ετήσια συνδρομή των μελών καθορίζεται από τη Γενική Συνέλευση. Για το πρώτο (τρέχον) ημερολογιακό έτος της εγγραφής, είναι δωρεάν.

Αν συμφωνείτε με όλα τα παραπάνω, κατόπιν, για την εγγραφή σας, χρειάζονται τα παρακάτω βήματα με τη σειρά που αναφέρονται:

  1. Συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα (Αίτηση Εγγραφής Νέου Μέλους στον Ωρίωνα) αφού πρώτα διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες στο τέλος της σελίδας.

  2. Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Ωρίωνα θα εξετάσει την ηλεκτρονική αίτησή σας στην πρώτη του συνεδρίαση (συνήθως εντός ολίγων ημερών). Σε περίπτωση ελλειπούς αίτησης ή αμφιβολιών, μπορεί να ζητηθούν πρόσθετα στοιχεία ή διευκρινήσεις. Εφόσον εγκριθεί καταρχήν η αίτησή σας, θα λάβετε σχετική ειδοποίηση και οδηγίες μέσω e-mail από το ΔΣ για να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα. Μήν προχωρήσετε στα επόμενα βήματα αν δεν εγκριθεί καταρχήν η αίτησή σας!

  3. Αφού λάβετε την ειδοποίηση με την καταρχήν θετική απάντηση του ΔΣ, θα καταθέσετε το εφάπαξ τέλος εγγραφής των είκοσι ευρώ (20€) στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου μας, στην Εθνική Τράπεζα. Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ή μέσω Internet Banking. Στην αιτιολογία σημειώστε (ή πείτε στον ταμία να σημειώσει) το ονοματεπώνυμό σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα του εμβάσματος επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου (our) τον καταθέτη.
    Αρ.λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα: 669/480031-17   IBAN: GR8301106690000066948003117. Δικαιούχος: ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών.

  4. Συμπληρώστε χειρόγραφα και υπογράψτε την αίτηση εγγραφής την οποία θα μας στείλετε σαρωμένη (σκαναρισμένη) ευκρινώς μέσω e-mail ή Viber (όλα τα στοιχεία αναγράφονται στην αίτηση).
    Αν δεν έχετε πρόσβαση σε εκτυπωτή, μπορείτε να αντιγράψετε χειρόγραφα την αίτηση σε μία σελίδα χαρτί, προσέχοντας να συμπεριλάβετε όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που περιέχει η πρωτότυπη αίτηση (εκτός από τις οδηγίες). Διατηρήστε το πρωτότυπο της αίτησης στο αρχείο σας, μέχρι να επιβεβαιώσουμε την παραλαβή της.

  5. Αποστολή φωτογραφίας σας για την καρτέλα μέλους. Η φωτογραφία που τελικά χρειαζόμαστε είναι τύπου ταυτότητας (δείγμα) με διαστάσεις 120x150pix (πλάτος x ύψος), στην οποία να φαίνεται καθαρά το πρόσωπό σας. Μπορείτε όμως να μας στείλετε οποιαδήποτε φωτογραφία έχετε, ακόμα και από κυνήγι, με παρέα κλπ. Θα απομονώσουμε εμείς το πρόσωπό σας από τη φωτογραφία και θα τη φέρουμε στις κατάλληλες διαστάσεις. Σε περίπτωση που η φωτογραφία περιλαμβάνει και άλλα πρόσωπα, διευκρινήστε με σαφήνεια ποιός είστε εσείς. Η φωτογραφία μπορεί να σταλεί με e-mail ή Viber μαζί με τη σαρωμένη χειρόγραφη αίτηση.

  6. Αφού επιβεβαιώσουμε τη λήψη της χειρόγραφης αίτησης με όλα τα απαραίτητα στοιχεία σας, τη φωτογραφία και την κατάθεση του τέλους εγγραφής, θα εγγραφείτε, συνήθως αυθημερόν, στο μητρώο των μελών του Ωρίωνα. Μαζί με το καλωσόρισμα, θα λάβετε τον προσωπικό κωδικό για την πρόσβασή σας στην περιοχή μελών του Ωρίωνα.

Σε περίπτωση έκτακτου μέλους που δεν διαθέτει e-mail ή Viber, η αποστολή της χειρόγραφης αίτησης και της φωτογραφίας μπορεί να γίνει και ταχυδρομικά, κατόπιν σχετικής συνεννόησης. Διατηρήστε στο αρχείο σας ένα αντίγραφο της αίτησης, για την περίπτωση που δε τη λάβουμε.

Η υποβολή της χειρόγραφης αίτησης εγγραφής και η καταβολή του τέλους εγγραφής μπορούν να γίνουν και αυτοπροσώπως στην έδρα μας, μόνο κατόπιν σχετικής συνεννόησης. Είναι όμως απαραίτητο να έχουν ολοκληρωθεί τα δύο πρώτα βήματα (η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και η θετική απάντηση εκ του ΔΣ).

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση επί της διαδικασίας εγγραφής, μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail του Συλλόγου μας: orion@orion.net.gr ή στο τηλέφωνο: 6986.777.007 (Cosmote, Viber).


 
Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής Νέου Μέλους στον Ωρίωνα
[Ολα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Διαβάστε τις οδηγίες στο τέλος της σελίδας.]

Συμφωνώ με το καταστατικό και τους σκοπούς του συλλόγου "ΩΡΙΩΝ - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ" και σας παρακαλώ να με εγγράψετε ως μέλος του συλλόγου με τα παρακάτω στοιχεία τα οποία δηλώνω υπεύθυνα ότι είναι αληθινά, ακριβή και πραγματικά:
Είδος μέλους: info
Ε-Mail: info
Ονομα: info
Επώνυμο: info
Πατρώνυμο: info
Ημερ/νία Γέννησης: info
Οδός & Αριθμός Οικίας: info
Δήμος ή Κοινότητα: info
Ταxυδρ.Κωδικός:    Νομός: info
Τηλέφωνο Οικίας: info
Τηλέφωνο Εργασίας: info
Κινητό Τηλέφωνο: info
Δ/νση Ιστοσελίδας: info
Επάγγελμα: info
Επίπεδο Σπουδών: info
Αντικείμενο Σπουδών: info
Οικογενειακή Κατάσταση:   Παιδιά: info
Κυνηγετικός Σύλλογος: info
Αριθμός Μητρώου στον ΚΣ: info
Θέση στον Κυν.Σύλλογο: info
Προσυπογράφον Μέλος: info
Συμμετέχετε σε κάποιο φόρουμ; info
Αν ναί, με ποιό ψευδώνυμο; info
Πόσα χρόνια κυνηγάτε; info
Ποιά θηράματα κυνηγάτε; info
Εχετε σκυλιά ; info
Πώς μάθατε για τον Ωρίωνα; info
Γιατί θέλετε να εγγραφείτε; info
Σχόλια - Παρατηρήσεις: info

   
 
Οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής

Συμπληρώστε όλα τα παραπάνω πεδία με Ελληνικά μικρά γράμματα, όχι μόνο κεφαλαία, όχι greeklish!.
Δεξιά από κάθε πεδίο υπάρχει ένα εικονίδιο info - οδηγίες. Αν πάτε το ποντίκι πάνω στο εικονίδιο θα δείτε οδηγίες συμπλήρωσης του αντίστοιχου πεδίου.
Η αίτηση εγγραφής δεν αποστέλλεται αν δεν συμπληρώσετε όλα τα πεδία (εκτός της ιστοσελίδας και των σχολίων). Αν κάτι από τα παραπάνω δεν έχετε π.χ τηλέφωνο εργασίας, συμπληρώστε "δεν έχω".
Δώστε προσοχή στην πληκτρολόγηση του e-mail και του κινητού σας για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Οσοι εγγράφονται ως έκτακτα μέλη επειδή δεν έχουν e-mail, να βάζουν τη φράση "δεν έχω" στο πεδίο του e-mail. Οσοι εγγράφονται ως έκτακτα μέλη επειδή δεν έχουν άδεια κυνηγίου, να βάζουν τη φράση "δεν έχω" στα σχετικά πεδία (κυν.σύλλογος, αρ.μητρώου).
Στα σχόλια συμπληρώστε, αν θέλετε, τις παρατηρήσεις σας και οτιδήποτε άλλο δεν χωράει στα παραπάνω πεδία.
Σημείωση: Σύμφωνα με τον κανονισμό μας, κάθε αίτηση νέου μέλους προσυπογράφεται από ένα τακτικό μέλος του Συλλόγου. Παρακαλούμε, γράψτε στο σχετικό πεδίο, ποιό τακτικό μέλος του Συλλόγου γνωρίζετε ώστε να προσυπογράψει την αίτησή σας. Αν δεν γνωρίζετε κάποιο από τα τακτικά μέλη μας, η αίτηση προωθείται στο ΔΣ και αξιολογείται αποκλειστικά από το περιεχόμενό της.


Επιστροφή στη φόρμα,    Επιστροφή στην αρχή της σελίδας