ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
Σημαντικά Κείμενα - Αρθρα - Μελέτες
Αντικυνηγετικά ΜΜΕ

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια έντονη αντικυνηγετική δράση στα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης αυτοί που ενοχλούνται περισσότερο είναι σίγουρα απλοί άνθρωποι που μέσα από τα ΜΜΕ εφημερίδες και έντυπα βλέπουν να γίνεται μια συστηματική προσπάθεια δυσφήμησης των κυνηγών..!

Σίγουρα βλέποντας όλα αυτά τα δημοσιεύματα και εκπομπές με άτομα δημοσιογραφίας που είναι όλα 100% αντίθετα στους κυνηγούς θα έλεγε ότι ζούμε σε μια χώρα που ετοιμάζεται να μας βγάλει στην.. παρανομία !

Αλλά τι συμβαίνει πραγματικά είναι πολύ απλό οι μετρημένοι στην χούφτα «οικολόγοι» λόγω μόδας έχουν βρει ασχολία οι άνθρωποι αυτοί αντί να ασχοληθούν με την φύση πραγματικά ..αναδασώσεις ..πυρασφάλεια ..κλπ που δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ να δείξουν με τέτοιες ασχολίες έχουν γίνει αντικυνηγοί ..και νομίζουν ότι είναι οικολόγοι!

Σε Ευρωπαϊκά κράτη όπως η Γερμανία με ποσοστό και 10% σε εθνικό επίπεδο το κυνήγι δεν απορρίφθηκε ..αλλά συνέχισε κανονικά με συνεργασία με τους κυνηγους.. στην Ιταλια έγινε σκάνδαλο όταν ο Μεσνερ οικολόγος βουλευτής (ορειβάτης που έχει ανέβει στο Έβερεστ και από τους πιο γνωστούς στον Κόσμο) ..δήλωσε ότι στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αλτο Αντιτσε σύνορα με την Αυστρία ..κυνηγάει, ναι οικολόγος κυνηγός με όλη την έννοια δεν μπορούσανε να καταλάβουνε αυτοί που δεν ανεβήκανε μια πλάγια πως το καμάρι της Ιταλίας στον αλμπινισμό που έβαλε την Ιταλική σημαία σε όλες τις κορφές του κόσμου κυνήγαγε!

Ερχόμαστε στην ..ψωροκώσταινα!

Οικολογικά κόμματα ..είναι να τους λυπάσαι είναι που είναι 5-6 έχουν και προσωπικότητες κυρους... Βεργης και σια... ολοι έχουν να επιδείξουν φοβερά ποσοστά λαϊκής απήχησης ..ένα ψήφο εδώ..δυο εκεί ..με 8-9.000 ψήφους ..μοιρασμένους σε διάφορα κόμματα σε όλη την Ελλάδα ενώ το ΚΕΚ πήρε 70.000 ..χωρίς καμία προσπάθεια και οργάνωση..!!

Το έργο τους ας μας πουν πιο είναι ? υπαρχει..? κανουν κάποια συνεισφορά από την τσέπη που πονα.. ή μόνο ξέρουν να καρπώνονται με «έρευνες» κονδύλια της ΕΟΚ 5 άτομα!

Όλοι αυτοί λοιπόν ανά πάσα στιγμή ..έναρξη κυνηγίου ..κακοκαιρίες ,,,σύλληψη λαθροθήρα έχουν βήμα στο ΜEGA, Antenna κλπ ..είναι δηλαδή σαν να βγάζεις τους «αναρχικούς» Εξαρχείων να μιλήσουνε για την ποιότητα της Δημοκρατίας ..ενώ είναι 5-6. Αυτή είναι η δύναμη των μέσων που βασανιστικά ανάλογα με τις ορέξεις του κάθε «οικολόγου» δημοσιογράφου ασκείται πάνω μας..! κανοντας πάντα την πλειοψηφία να διερωτάται αν είναι παραλογη.. γιατι είναι φυσιολογική!

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η αφύπνιση μας (επιτέλους) και η άσκηση της θεμιτής πίεσης μας με κάθε μέσο και τρόπο ..αντιπροσωπεύουμε όλα τα στρωματά του Ελληνικού λαού ..όλα τα κόμματα ας τους πιεσουμε.. και ας επιδείξουμε και το έργο μας που εμείς έχουμε.

Κ.Γκριτζαλας
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος