ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
Επιστολή για το ΚΕΚ 2
Ω Ρ Ι Ω Ν  - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ
Κρήτης 2,  15127, Μελίσσια-Αθήνα
www.orion.net.gr   orion@orion.net.gr
Αθήνα, 28/5/2009

Προς:Κυνηγετικές Ομοσπονδίες
(με την παράκληση να κοινοποιηθεί στους συλλόγους-μέλη τους)
Κοιν:Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών (www.kek.com.gr)
Κυνηγετικός Τύπος, Ιστοσελίδες

Θέμα: Υποστηρίξτε το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών

Συνάδελφοι συνδικαλιστές κυνηγοί, μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Κυνηγετικών Οργανώσεών μας,

σε λίγες ημέρες διεξάγονται όπως καλά γνωρίζουμε οι Ευρωεκλογές, στις οποίες λαμβάνει μέρος και ζητά την ψήφο και την αγωνιστική συμπαράσταση όλων μας το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών, το δικό μας κόμμα.

Όπως πολύ σωστά έχει πει και ο πρόεδρος της Κ.Σ.Ε, ο κύριος Νίκος Παπαδόδημας, δεν είναι ούτε στις αρμοδιότητες αλλά ούτε και στα δικαιώματα των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών και Κυνηγετικών Συλλόγων, η οικονομική βοήθεια προς ένα πολιτικό κόμμα. Ακόμα και αν αυτό το κόμμα εκφράζει τις αγωνίες μας και τα κυνηγετικά μας οράματα.

Ωστόσο, σήμερα υπάρχει επιτακτική ανάγκη για οικονομική ενίσχυση του κόμματος για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις στοιχειώδεις οικονομικές απαιτήσεις της προεκλογικής εκστρατείας.

Χωρίς να θέλουμε να παρέμβουμε στο έργο σας, ούτε να επηρεάσουμε τη δράση σας, προτείνουμε μια μικρή οικονομική ενίσχυση 10 ευρώ προς το κόμμα από το κάθε μέλος του κάθε Διοικητικού Συμβουλίου όλων των Κυνηγετικών Συλλόγων της Ελλάδας.

Εάν κατέθεταν οι πρόεδροι όλων των Κυνηγετικών Συλλόγων από 70 ευρώ, ως εκπρόσωποι των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων, τότε εύκολα και γρήγορα από τους 250 συλλόγους, θα μαζεύονταν τα υπερπολύτιμα 17.500 ευρώ, για να μπορέσει το κόμμα να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία.

Ελπίζουμε την πρότασή μας αυτή να μην τη δείτε ως προσπάθεια παρεμβολής στα διοικητικά σας καθήκοντα, γιατί ειλικρινά δεν έχουμε κανένα τέτοιο κίνητρο.

  Για τον Ωρίωνα
Με εκτίμηση,
  
  O Πρόεδρος


Δημήτρης Χριστοδουλάκης
Ω Ρ Ι Ω Ν  - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ Ο Γ.Γραμματέας


Νίκος Παπαϊωάννου