ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς







Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
Επιστολή για το ΚΕΚ
Ω Ρ Ι Ω Ν  - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ
Κρήτης 2,  15127, Μελίσσια-Αθήνα
www.orion.net.gr   orion@orion.net.gr
Αθήνα, 10/4/2009

Προς: Κυνηγετικές Οργανώσεις,
Κυνηγετικός Τύπος
Κυνηγετικές Ιστοσελίδες
Κυνηγετικά φόρουμ
Εταιρίες του χώρου μας
Μέλη και φίλοι του Ωρίωνα
Κοιν:Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών (www.kek.com.gr)

Θέμα: Ευρωεκλογές 2009

Συνάδελφε Κυνηγέ,

Το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών, το δικό μας κόμμα, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις προσεχείς Ευρωεκλογές, ζητώντας παράλληλα από όλους εμάς τους κυνηγούς να το στηρίξουμε αποφασιστικά, ώστε να μπορέσουμε αυτή την φορά να κερδίσουμε το στοίχημα. Το Κόμμα των Ελλήνων Κυνηγών πρέπει να πάρει τη θέση που του αξίζει στη Βουλή της Ευρώπης.

Ήρθε η ώρα για την μεγάλη επιστροφή των κυνηγών. Ήρθε η κρίσιμη ώρα να αποφασίσουμε όλοι εμείς οι Έλληνες ψηφοφόροι-κυνηγοί, ότι πράγματι υπάρχουν πολλοί και σοβαροί λόγοι, όχι μόνο να δώσουμε την ψήφο μας στο δικό μας κόμμα, αλλά και να το στηρίξουμε με κάθε τρόπο, να το βοηθήσουμε ενεργά και μαζικά, ώστε μετά την επιτυχία του στις Ευρωεκλογές να σταθεί σοβαρός αρωγός δίπλα μας, να υπερασπιστεί τα δίκαια συμφέροντά μας και να ενισχύσει τον αγώνα μας για την διατήρηση του κυνηγίου στην χώρα μας.

Φίλε κυνηγέ,
όπως γνωρίζεις, οι Ευρωεκλογές στη χώρα μας έχουν ένα εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από τις Εθνικές Εκλογές. Δεν διακυβεύεται η διακυβέρνηση του τόπου. Όμως σίγουρα, κάθε χρονιά που περνάει, το μέλλον του κυνηγίου γίνεται όλο και πιο δυσοίωνο. Η κυνηγετική οικογένεια κινδυνεύει, κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, να υποστεί σοβαρά και μεγάλα πλήγματα. Τα προβλήματα τα γνωρίζουμε όλοι, συρρίκνωση και υποβάθμιση της υπαίθρου, συνεχείς και αδικαιολόγητες απαγορεύσεις, θηραματική φτώχεια και τόσα άλλα που βλέπουμε και ζούμε καθημερινά.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δώσουμε δυναμικό παρόν και να σταματήσουμε τη συνεχή οπισθοχώρηση... Ας κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα μπροστά. Ας συστρατευτούμε όλοι μας στον αγώνα τον καλό για την υπεράσπιση του κυνηγίου, στηρίζοντας αποφασιστικά το Κόμμα των Ελλήνων Κυνηγών. Το μέλλον του κυνηγίου είναι στα χέρια μας. Ας μην αφήσουμε και αυτή την ευκαιρία να χαθεί γιατί θα είμαστε υπόλογοι στο μέλλον απέναντι στα παιδιά μας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, τον αγώνα μας για την επιτυχία στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Το Δίκτυο των Κυνηγών «ΩΡΙΩΝ», στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια του Κόμματος των Ελλήνων Κυνηγών. Ταυτόχρονα, καλούμε όλους τους συναδέλφους κυνηγούς να βοηθήσουν στην κοινή προσπάθεια. Το Κόμμα των Ελλήνων Κυνηγών έχει ανάγκη και τη δική σου συμμετοχή και ενεργό παρουσία στον προεκλογικό αγώνα, έχει ανάγκη και τη δική σου οικονομική βοήθεια, γιατί εκλογές δεν γίνονται μόνο με καλή θέληση. Και τέλος, έχει ανάγκη την ψήφο τη δική σου, των φίλων σου και της οικογένειάς σου. Δεν πρέπει να λείψει κανείς από την μεγάλη Κυνηγετική μας Εξόρμηση την ημέρα των εκλογών.

Ψήφισε Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών.
Ψήφισε το δικαίωμά σου στην αξιοπρέπεια.
Ψήφισε το δικαίωμά σου να είσαι και να παραμένεις Κυνηγός.

  Για τον Ωρίωνα
Με εκτίμηση,
  
  O Πρόεδρος


Δημήτρης Χριστοδουλάκης
Ω Ρ Ι Ω Ν  - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ Ο Γ.Γραμματέας


Νίκος Παπαϊωάννου