ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
Επιστολή Προσφοράς του Ωρίωνα
Ω Ρ Ι Ω Ν  - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ
Κρήτης 2,  15127, Μελίσσια-Αθήνα
www.orion.net.gr   orion@orion.net.gr
Αθήνα, 11/7/2007

Προς :ΚΣΕ, info@ksellas.gr
ΚΟΣΕ, dkose@otenet.gr
Κοιν.: Κυνηγετικές Οργανώσεις
Κυνηγετικά ΜΜΕ & ιστοσελίδες

Θέμα: Προσφορά βοήθειας για την Πάρνηθα.

Αγαπητοί Κύριοι,

Με ικανοποίηση μάθαμε για τις άμεσες ενέργειες της Ομοσπονδίας και της Συνομοσπονδίας και την βοήθεια που προσφέρατε μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Πάρνηθα. Τέτοιες ενέργειες, ουσιαστικές και φιλο-περιβαλλοντικές, βοηθούν τα μέγιστα για την έξωθεν καλή εικόνα των Ελλήνων κυνηγών και των οργανώσεων μας, κυρίως στα μάτια του απλού Έλληνα πολίτη που είναι απληροφόρητος ή τελείως αποπροσανατολισμένος από την αντικυνηγετική υστερία πολλών "οικολογικών" οργανώσεων.

Διαβάσαμε επίσης την επιστολή σας προς το Δασαρχείο και τον Φορέα Διαχείρισης της Πάρνηθας σχετικά με την πρόθεσή σας να προσφέρετε κάθε είδους βοήθεια που τυχόν ήθελε χρειαστεί. Σχετικά μ' αυτή την επιστολή, θα θέλαμε και εμείς σε συνεργασία μαζί σας, να προσφέρουμε τις μικρές μας δυνάμεις, όπου είναι δυνατόν, στην υπόθεση προστασίας, καταγραφής και αποκατάστασης στην Πάρνηθα ή όπου οι αρμόδιοι φορείς κρίνουν ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά.

Παρακαλούμε λοιπόν, αν, όταν και όπου οι αρμόδιοι φορείς ζητήσουν τη βοήθεια σας, ή όπου κρίνετε εσείς ότι μπορείτε να βοηθήσετε, να υπολογίζετε και στην εθελοντική προσφορά των κυνηγών μελών του Ωρίωνα.

Για τον Ωρίωνα
Με εκτίμηση,
O Πρόεδρος


Μίλτος Φακιώλας
Ο Γ.Γραμματέας


Νίκος Παπαϊωάννου