ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
Πίτα 2006
Πρωτοχρονιάτικη Πίτα 2006
Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση:
Η πίτα μας Το τραπέζι μας (σχεδόν) Ολη η παρέα...

Ν.Παπαϊωάννου: Λοιπόν βρεθήκαμε χτές Κυριακή 15/1/2006, στις 5:30 το πρωϊ με τους Γιώργο Μαγγιώρο, Γιάννη Κατσαμπά, Αντώνη Σύμπουρα και τον Νίκο (συνάδελφο του Αντώνη). Μοιραστήκαμε σε δύο αυτοκίνητα (του Γιάννη και του Αντώνη) και πήγαμε για τσίχλες στο χωριό Κορώνεια, πλησίον Αλιάρτου (κάπου μεταξύ Θήβας και Λειβαδιάς). Είχε αρκετές τσίχλες, εγώ προσωπικά πήρα 9 στο χέρι και δυστυχώς κάμποσες ακόμα χαμένες.

Το μεσημέρι στις 13:00 βρεθήκαμε με τα υπόλοιπα παιδιά που είτε ήταν από το πρωϊ αλλού για κυνήγι είτε ήρθαν κατευθείαν στην ταβέρνα. Με βάση την τελευταία φωτογραφία (την οποία τράβηξε ο συνάδελφος του Αντώνη με τη φωτογραφική του Γ.Πέππα) σας αναφέρω τους παρόντες:

Πέππας Γιώργος, Χριστοδουλάκης Δημήτρης, Σύμπουρας Αντώνης, Κορτσιμελίδης Πάνος, Πελέχρας Στέργιος, Παπαϊωάννου Νίκος, Μαγγιώρος Γιώργος, Τσιόδρας Τάσος, Πέππας Τάκης. Ο Γιάννης Κατσαμπάς έφυγε λίγο νωρίτερα και έτσι δεν είναι σε αυτή τη φωτογραφία.

Ο τυχερός της κλήρωσης στην οποία συμμετείχαν όλα τα μέλη μας ήταν ο Χρήστος Μαγδαληνός. Χρήστο, φίλε, πάντα να είσαι τυχερός!!. Το δώρο του θα το φροντίσουμε τις επόμενες μέρες.

Από τη στρογγυλοποίηση του λογαριασμού της ταβέρνας προέκυψε υπόλοιπο 20Ε το οποίο θα κατατεθεί στο λογαριασμό μας. Αυτά τα λίγα και βιαστικά από εμένα, περιμένουμε και τους υπόλοιπους φίλους να στείλουν την περιγραφή τους για τη χτεσινή μέρα.

Γ.Σουρλάγκας: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ωρίωνες ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΤΑ!!

Δ.Χριστοδουλάκης: Καλημέρα Ωρίωνες και καλή εβδομάδα.
Πράγματι περάσαμε όμορφα στο τραπέζι τη Κυριακή και η πίτα του Νίκου ήταν ότι έπρεπε μετά τα παϊδάκια και τις προβατίνες. Παρότι είχα σκοπό να το θίξω, μπροστά στη θέα των κρεατικών, ξεχάστηκα εντελώς και έτσι δε συζητήσαμε για την εκδήλωση στη Diana...

Χρ.Μαγδαληνός: Καλημέρα Ωρίωνες ...
ως ο τυχερός της πίτας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν και να δηλώσω εκ των προτέρων ότι δεν θα ήθελα κάποιο δώρο προτιμώντας να μην επιβαρυνθεί το ταμείο μας εν όψει εκδηλωσης ΔΙΑΝΑ κλπ.

Κ.Θεοδωρόπουλος: Μπράβο παιδιά και του χρόνου να είμαστε καλά να συναντηθούμε περισσότεροι..