ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
DIANA 2005
Η Εκδήλωσή μας στην Εκθεση DIANA (2/4/2005)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί το Σάββατο 2/4/2005, ώρα 16:00 στην αίθουσα διαλέξεων της DIANA. (εκθεσιακό κέντρο MEC, Λ.Λαυρίου 301, Παιανία). Ο Χρήστος Μαγδαληνός προλόγισε την εκδήλωση και τον Χρ.Θωμαϊδη ο οποίος πήρε το λόγο στη συνέχεια. Αφού έκανε μια ιστορική αναδρομή για την πεδινή πέρδικα, αναφέρθηκε στην παγκόσμια εξάπλωσή της, στις συνήθειές της και στις δυνατότητες επαναφοράς της στα μέρη που ενδημούσε παλαιότερα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ήρθε και ο πρόεδρος της ΚΣΕ, ο κ.Παπαδόδημας.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωσή μας Στιγμιότυπα από την εκδήλωσή μας Στιγμιότυπα από την εκδήλωσή μας Στιγμιότυπα από την εκδήλωσή μας

Στο τέλος της ομιλίας υποβλήθηκαν αρκετές ερωτήσεις στον ομιλητή.

Ακολούθησε η κλήρωση για το 2ήμερο test drive του SubaruForester που πρόσφερε η εταιρία SUBARU HELLAS. Οι παριστάμενοι συμπλήρωναν τα στοιχεία τους στις φόρμες και τα έριχναν σε ένα κουτί. Στο τέλος ένα παιδάκι τράβηξε το τυχερό κουπόνι. Για την ιστορία, ο τυχερός της κλήρωσης ήταν ο κύριος Κ.Κουφόπουλος.

Η εκδήλωση τελείωσε λίγο πριν τις 18:00. Μετά από ένα διάλειμμα ακολούθησε η ομιλία του προέδρου της ΚΣΕ κ.Ν.Παπαδόδημα.