ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
Δελτίο Τύπου

Ω Ρ Ι Ω Ν - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ
Αναγνωρισμένο Σωματείο, Εδρα: Αθήνα
Email: orion@orion.net.gr   www.orion.net.gr

  Αθήνα, 18-3-2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμμετοχή του ΩΡΙΩΝΑ στη DIANA 2005

Ο Ομιλός μας, στην προσπάθειά του για τη σωστή ενημέρωση των Ελλήνων κυνηγών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι έχει καθιερώσει μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα κάτω από το γενικό τίτλο «Το Μέλλον του Κυνηγίου στην Ελλάδα».

Για το 2005, σε συνέχεια των προηγούμενων εκδηλώσεων, διοργανώνουμε διάλεξη κατά την διάρκεια της ετήσιας κυνηγετικής έκθεσης DIANA, με τίτλο:

« Πεδινή πέρδικα - Βιότοποι & διαχείρισή της »

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2005, ώρα 4:00μμ στην αίθουσα διαλέξεων της DIANA. (εκθεσιακό κέντρο MEC, Λ.Λαυρίου 301, Παιανία).

Κεντρικός εισηγητής είναι ο Δρ. Χρήστος Θωμαϊδης, Θηραματολόγος, καθηγητής Τ.Ε.Ι. Καρπενησίου, ο οποίος θα παρουσιάσει μία σημαντική έρευνα-μελέτη, που αναφέρεται στη βιολογία και στη διαχείριση των πληθυσμών της πεδινής πέρδικας, στις αιτίες της μείωσης των πληθυσμών της, στο τι πρέπει να κάνουμε για την αύξησή τους, στο πως μπορούμε να προστατεύσουμε και να αποκαταστήσουμε τα ενδιαιτήματά της και πως μπορούμε να την επαναφέρουμε σε περιοχές που ενδημούσε παλαιότερα.

Στο τέλος της διάλεξης θα κληρωθεί ως δώρο στους παρευρισκόμενους, ένα διήμερο test drive του Subaru Forester, προσφορά της "SUBARU HELLAS".

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην εκδήλωσή μας.

Ω Ρ Ι Ω Ν