ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
Συνάντηση στο Μαρούσι Αττικής (3/4/2004)
Συνάντηση στο Μαρούσι Αττικής (3/4/2004)

Στις 3/4/2004 μετά τις εκδήλωσεις/ομιλίες της έκθεσης DIANA 2004 πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι μια έκτακτη συνάντηση των μελών του Ωρίωνα με σκοπό τη διερεύνηση νέων πιθανών μορφών δράσης του ομίλου.

Οι 17 συμμετέχοντες κατέθεσαν τις απόψεις τους σχετικά με τις δραστηριότητες του ομίλου και προχώρησαν σε συγκεκριμένες απόψεις σχετικά με τις μελλοντικές δραστηριότητες του.

Τα πρακτικά της συνάντησης κοινοποιήθηκαν στο σύνολο των μελών και ορισμένες δράσεις δρομολογήθηκαν άμεσα ενώ οι προτάσεις που αναδείχθησαν θα αποτελέσουν αντικείμενο τοποθέτησης για τα μέλη στην επόμενη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση του ομίλου.

Κοινή διαπίστωση όλων των παρευρισκομένων αποτέλεσε το γεγονός της αναγκαιότητας παρόμοιων συναντήσεων, μολονότι η διαδικτυακή μορφή του ομίλου διευκολύνει τη συχνή ανταλλαγή απόψεων, καθώς επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά η δύναμη της σύνθεσης των απόψεων που βέβαια στηρίζεται στην εξαιρετική ποιότητα των σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των μελών.

Η συνάντηση εργασίας έκλεισε αργά το βράδυ με την υπόσχεση από όλους για δυναμικότερη και πιο ενεργή παρουσία του ομίλου στα κυνηγετικά πράγματα.

Κάντε κλίκ στη φωτογραφία για μεγέθυνση:

Η αίθουσα του Δημαρχείου όπου φιλοξενηθήκαμε - Clik to Enlarge! Με τη σειρά που καθόμαστε από αριστερά προς δεξιά είμαστε οι: Πάνος Κορτσιμελίδης, Αντώνης Σύμπουρας, Χρήστος Μαγδαληνός. Μάκης Μαγδαληνός, Τάκης Πέππας, Γιώργος Χριστοδούλου, Τάσος Τσιόδρας, Σπύρος Παπαστράτος, Φώτης Κυριακόπουλος, Ολγα Μασλαρινού, Περικλής Μπίρτσας, Μίλτος Φακιώλας(ήταν ο φωτογράφος), Νίκος Παπαϊωάννου, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Μαρία Στυλιαρογιάννη, Ηρακλής Αστράς, Μιχάλης Μπουρτζόγλου.