ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
Συνάντηση στο Κίτρος Πιερίας (20/3/2004)
Συνάντηση στο Κίτρος Πιερίας (20/3/2004)

Έγινε η συνάντηση των μελών μας της βόρειας Ελλάδας στο Κίτρος Πιερίας. Οι σχετικές συζητήσεις και τα νέα από την.. τραπεζοκατάνυξη προσεχώς... Παρόντες οι παρακάτω:

Κάντε κλίκ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση:
Μ.Μαντέλας, Κ.Γκριτζάλας, Γ.Αράπογλου, σύζυγοι-παιδιά Μ.Στυλιαρογιάννη, ο γιός της, Ηρ.Αστράς, Δ.Στογιαννάρης Μ.Στυλιαρογιάννη, ο γιός της, Ηρ.Αστράς, Κ.Βλάχος Μ.Μαντέλας, Κ.Γκριτζάλας, Γ.Αράπογλου, σύζυγοι-παιδιά

Μαρία Στυλιαρογιάννη: Καλημέρα ΩΡΙΩΝΕΣ.
Η συνάντηση στο Κίτρος, το Σάββατο 20 Μαρτίου 2004 το απόγευμα, έγινε.
Στη συνάντηση ήρθαν οι: Γιώργος Αράπογλου, Κώστας Βλάχος, Διογένης Στογιαννάρης, Μιχάλης Μαντέλας, Κώστας Γκριτζάλας, Ηρακλής Αστράς, Μαρία Στυλιαρογιάννη, και γυναίκες - παιδιά των περισσοτέρων. Ελειψαν οι Γιώργος Χριστοδούλου και Θωμάς Μπατσέλας για λόγους οικογενειακούς.

Εγινε μία καλή και εποικοδομητική συζήτηση την οποία αναλυτικά θα σας μεταφέρουμε στις 3 Απριλίου στην Αθήνα. Μεταξύ των άλλων, και αυτό επείγει, συζητήθηκε και η διοργάνωση κάποιας εκδήλωσης στην Αθήνα στα πλαίσια της DIANA. Ομως επειδή εμείς είμαστε μακρυά για να τη διοργανώσουμε, το λόγο έχουν οι "Νότιοι". Αν νομίζει κάποιος ότι μπορεί να αναλάβει, μαζί με άλλους βέβαια, κάποια τέτοια εκδήλωση ας πάρει πρωτοβουλία. Εμείς μπορούμε βέβαια από μακρυά να βοηθήσουμε στα πλαίσια του εφικτού...

Και βέβαια περάσαμε πολύ ωραία, τσακίσαμε θαλασσινά (προς θλίψη του Μιχάλη...) και γνωριστήκαμε από κοντά με Ωρίωνες που δεν είχαμε μέχρι τώρα βρεθεί. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο Αράπογλου και τη γυναίκα του που τα φρόντισε όλα. Η διοργάνωση ήταν άψογη, το μέρος υπέροχο (εμείς είχαμε πάει από νωρίς για ψάρεμα και είδαμε και τον καταπληκτικό βιότοπο στις Αλυκές του Κίτρους - είδα τα περισσότερα παπιά εκεί για φέτος... Τα ψάρια που φάγαμε δεν ήταν δικά μας!!!).

Ευχαριστώ πολύ τους οικοδεσπότες και όλους όσους τίμησαν αυτήν την συνάντηση.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Μαρία