ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
Δελτίο Τύπου

Ω Ρ Ι Ω Ν - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ
Αναγνωρισμένο Σωματείο, Εδρα: Αθήνα
Email: orion@orion.net.gr   www.orion.net.gr

  Αθήνα, 12-3-2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμμετοχή του ΩΡΙΩΝΑ στη DIANA 2003

Αξιότιμοι κύριοι

Ο Όμιλός μας, στην προσπάθειά του για την σωστή ενημέρωση των Ελλήνων κυνηγών, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει οτι καθιερώνει έναν ετήσιο κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα κάτω από τον γενικό τίτλο "Το Μέλλον του κυνηγιού στην Ελλάδα".

Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων, διοργανώνουμε μια εκδήλωση κατά την διάρκεια της μεγάλης ετήσιας κυνηγετικής Έκθεσης DIANA 2003, η οποία εφέτος θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 6 Απριλίου 2003.

Για τον σκοπό αυτό, εξασφάλισαμε την αίθουσα διαλέξεων του εκθεσιακού κέντρου M.E.C, Λ.Λαυρίου 301, Παιανία Αττικής, για μια δίωρη διάρκεια ομιλιών και διαλέξεων με τίτλο "H προοπτική ανάπτυξης του Ενδημικού Θηράματος στην χώρα μας", για το Σαββάτο 5 Απριλιου το απόγευμα από τις 6:00 έως 8:00.

Επειδή μας ενδιαφέρει πολύ να γνωρίσουμε τους τρόπους και τις μεθόδους που ακολουθεί η Υπηρεσία Θήρας της Κύπρου για την διαχείρηση των βιοτόπων της, προσκαλέσαμε τον κ. Μηνά Παπαδόπουλο - Δασολόγο, Επαρχιακό Λειτουργό Πάφου του Ταμείου Θήρας - Υπ. Εσωτερικών της Κύπρου, να συμμετάσχει ως ένας εκ των ομιλητών της εκδήλωσης, με θέμα της ομιλίας του : "Το κυνηγετικό μοντέλο της Κύπρου".

Ο δεύτερος ομιλητής θα είναι ο επιστημονικός συνεργάτης της Ζ' Κ.Ο.Θεσσαλίας & Σποράδων θηραματολόγος κ. Γιώργος Χριστοδούλου, με θέμα ομιλίας: "Πιλοτικό πρόγραμμα θηραματικής διαχείρισης Κακοπλευρίου".

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην εκδήλωσή μας.

Ω Ρ Ι Ω Ν