ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
Τα πρώτα ενθαρρυντικά μυνήματα...
Τα πρώτα ενθαρυντικά μυνήματα...

Χρήστος Σώκος 11-3-2002
Αγαπητέ φίλε Γιώργο
Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την ίδρυση του ΩΡΙΩΝ.
Προσωπικά εκφράζω τα συγχαρητήρια μου σε σένα και σε όλους τους κυνηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Εύχομαι ο ΩΡΙΩΝ να εξελιχθεί σε κίνημα που θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των αιτιών που έχουν μειώσει κατακόρυφα την ποιότητα θήρας στην Ελλάδα (έλλειψη Θηρευτικής Πολιτικής, εφαρμογή ξεπερασμένου και λανθασμένου θηρευτικού συστήματος και νομικού πλαισίου, κατασπατάληση των χρημάτων των Ελλήνων κυνηγών).
Τα μέλη του ομίλου είναι κυρίως νέοι και η αγάπη τους για το κυνήγι διασφαλίζει την επιτυχία του ΩΡΙΩΝ.
Με εκτίμηση,Χρήστος Σώκος


Η απάντησή μας:
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Χρήστο εκ μέρους όλων των μελών του Ωρίωνα!
Στην πρώτη μας συνάντηση στην Χαλκίδα, δώσαμε όλοι την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο αυτή την προσπάθεια και βάλαμε στόχο και όραμα να κινητοποιήσουμε την κυνηγετική οικογένεια.
Κάθε έπαινος λοιπόν σαν τον δικό σου , μας δυναμώνει και μας δίνει τα κίνητρα που όλοι χρειαζόμαστε!!
ΩΡΙΩΝ
Θοδωρής Τσάμης, 12-4-2002
Φίλοι του Ωρίωνα
Συγχαρητήρια για την παρουσία σας στην ΔΙΑΝΑ 2002. Ήταν μια ευκαιρία να γνωριστούμε και να ανταλαξουμε απόψεις πάνω σε θέματα που ταλανίζουν τους Κυνηγούς. Ολα τα μέλη του Ωρίωνα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την προώθηση της ιδέας αυτής αλλά και το ενδιαφέρον τον επισκεπτών ήταν μεγάλο. Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να σας χαιρετίσω όλους το βράδυ της Τετάρτης. Ευχαριστώ το Γιώργο για τις φωτογραφίες και χαιρετώ τον Παντελή, τον Μάκη, τον Τάσο, τον Μιχάλη, τον Αντώνη, τον Κώστα και οποιον άλλο ξεχνώ.
Επίσης χαιρετώ τον Αντώνη Μενύχτα που με εξέπλιξε με το νεαρόν της ηλικίας και το ώριμον της σκέψης και τον Γιώργο Μασούρα.
Η e-artemis είναι στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια. www.e-artemis.gr
Η απάντησή μας:
Φίλε Θοδωρή σ'ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σου λόγια και το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνεις για τις δραστηριότητες του Ομίλου μας.
Ολοι μαζί ενωμένοι πρέπει να προσπαθούμε συνέχεια για την κατοχύρωση του κυνηγίου όπως το γνωρίσαμε.
ΩΡΙΩΝ