ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
Διαμαρτυρία του "ΩΡΙΩΝΑ"

Ω Ρ Ι Ω Ν - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ
Αναγνωρισμένο Σωματείο, Εδρα: Αθήνα
Email: orion@orion.net.gr   www.orion.net.gr

  Αθήνα, 30/3/2002

Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Α

Προς: ΕΒΓΑ ΑΕ

Θέμα: Διαμαρτυρία για την αντικυνηγετική σας διαφήμιση

    Η εταιρεία σας επαναλαμβάνει τις ημέρες αυτές την περυσινή της διαφημιστική της καμπάνια με την οποία θεωρούμε οτι γίνεται μια προσπάθεια αφ'ενός να γελοιοποιηθεί το κυνήγι και οι κυνηγοί και αφ'ετέρου να δείξετε με αυτόν τον ατυχέστατο τρόπο την συμπάθειά σας προς την οικολογία και το περιβάλλον, με προφανείς σκοπούς.

    Αν και επέρυσι τον ίδιο μήνα περίπου, είχατε την μαζική αντίδραση μας σε αυτήν την... γελοία διαφήμιση, παρ'όλα αυτά την επαναλαμβάνετε και εφέτος, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την περιφρόνησή σας στην δικαιολογημένη ευαισθησία μιας μεγάλης μερίδας του Ελληνικού κοινού σε παρόμοια θέματα.

    Επιπροσθέτως εφέτος ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές της Κυνηγετικής έκθεσης "DIANA 2002" οτι είσθε ένας από τους χορηγούς της.

    Η προφανής σας προσπάθεια να "πατρονάρετε" και να εμποδίσετε κάθε αντίδραση από τους κυνηγούς, σας πληροφορούμε δεν θα περάσει! Σας δηλώνουμε ότι θα υπάρξει μαζική αντίδραση από τους κυνηγούς και εφέτος, ακόμη και στα πλαίσια της έκθεσης, αν δεν αποσύρεται άμεσα αυτήν την διαφήμιση και δεν ανακοινώσετε δημόσια τον λόγο που την αποσύρετε!

ΩΡΙΩΝ